Nederlands

Over Borsboom Interieur

Showroom_binnenBorsboom Interieur is de specialist op het gebied van complete woninginrichting in Pijnacker- Nootdorp en omstreken. Het bedrijf is gestart in 1983 door Theo Borsboom en heeft sindsdien een vaste klantenkring opgebouwd in Nootdorp en omgeving.

De projecten van Borsboom Interieur zijn zeer verschillend. Zo wordt regelmatig de complete woninginrichting van particuliere woningen verzorgd, maar zijn ook al een aantal bedrijfspanden door Borsboom van interieur voorzien.

Theo_BorsboomHet onderscheidend vermogen van Borsboom Interieur zit hem in de service die wordt geleverd en die tot in het kleinste detail wordt doorgetrokken. Wanneer u Borsboom Interieur inschakelt, kunt u er zorgeloos vanuit gaan dat het project naar uw wensen wordt uitgevoerd.
Borsboom Interieur heeft een showroom aan de Burg. G.J.F. Tijdemanstraat 18 te Nootdorp waar u op afspraak van harte welkom bent.

Het werkgebied van Borsboom Interieur bestaat grofweg uit Pijnacker-Nootdorp, Delft, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Leidschenveen, Ypenburg, Leidschendam, Voorburg, Den Haag, Zoetermeer en omstreken.